Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 55.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Retourneren

RETOURAANVRAGEN DIENEN ALTIJD PER MAIL TE WORDEN AANGEMELD BIJ ONZE KLANTENSERVICE: INFO@VOORDELIGSLAPEN.COM

Hieronder treft u de retourvoorwaarden van Voordeligslapen aan. Retourzending is uiteraard alleen mogelijk wanneer u voldoet aan alle voorwaarden. 

30 dagen proefslapen voorwaarden

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u de mogelijkheid om het bestelde product binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. U kunt schriftelijk aanspraak maken op de 30 dagen proefslapen door te mailen naar: info@voordeligslapen.com Let op: u kunt het product alleen retourneren als het onder 30 dagen slaapgarantie valt of als het product nog ongeopend in de verpakking zit. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze slaapgarantie, u dient de boxspring wel minimaal 14 dagen te hebben uitgeprobeerd.

  • U heeft éénmaal de mogelijkheid aanspraak te maken op onze 30 dagen slaapgarantie.
  • De slaapgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  • Als het artikel beschadigd, bevuild of stuk is, vervalt de garantie van 30 dagen proefslapen en kan het product niet meer geruild of geretourneerd worden.
  • Op dag van retour dient het product gedemonteerd klaar te staan in originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten). Let op: laat u de boxspring monteren bij levering? Dan kan het zijn dat de vervoerder de verpakking vanuit service oogpunt voor u mee retour wil nemen. Wilt u eerst gebruik maken van de 30 dagen proefslapen dan dient u de vervoerder te vragen om de verpakking dus achter te laten bij u op locatie. 
  • Losse toppers kunnen in verband met hygiëne maatregelen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Gratis producten, bij-producten (dekbed, overtrek, hoeslaken etc) en/of montage- en betalingskosten zullen in mindering worden gebracht op het totaalbedrag dat wordt teruggestort.
  • Eventuele accessoires (dekbedden, hoeslakens etc.) vallen niet onder de slaapgarantie en de verkoopprijs van deze artikelen zal van het totale bedrag dat wordt teruggestort worden afgetrokken.

Vervolgens kunt u gebruik maken van een van onze retouropties:

Afhaalservice

Wij kunnen uw retourzending laten ophalen door onze pakketdienst. De kosten hiervan bedragen €106 en worden in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons krijgt teruggestort. Wij zullen een afspraak met u maken om de artikelen bij u af te halen.

Verpakking

We verzoeken u de producten weer stevig te verpakken in de originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten). Om de retourzending soepel te kunnen verwerken, vragen we u een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij te voegen. Zo hebben we direct al uw gegevens bij de hand. Indien u heeft gekozen voor ‘betalen bij levering’ vragen we u om uw rekeningnummer (IBAN) en gegevens op deze bon te vermelden, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Aansprakelijkheid 

Voordeligslapen is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekrakingen van retour gestuurde artikelen. Voordeligslapen mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk is teruggekomen.

Terugbetaling

We doen er alles aan om uw terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken. U ontvangt de terugbetaling in ieder geval binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retour. Indien u heeft gekozen voor ‘betalen bij levering’ vragen we u om uw rekeningnummer (IBAN) te vermelden bij uw retour, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Heeft u een specifieke vraag over ons verzend- en retourbeleid? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2023 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram