Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 55.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Retourneren

RETOURAANVRAGEN DIENEN ALTIJD PER MAIL TE WORDEN AANGEMELD BIJ ONZE KLANTENSERVICE: INFO@VOORDELIGSLAPEN.COM

Hieronder treft u de retourvoorwaarden van Voordeligslapen aan. Retourzending is uiteraard alleen mogelijk wanneer u voldoet aan alle voorwaarden. 

30 dagen proefslapen voorwaarden
We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u de mogelijkheid om het bestelde product binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. U dient schriftelijk aanspraak te maken op het proefslapen door te mailen naar: info@voordeligslapen.com. Let op: u kunt het product alleen retourneren als het onder 30 dagen slaapgarantie valt of als het product nog ongeopend in de verpakking zit. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze slaapgarantie, u dient de boxspring wel minimaal 14 dagen te hebben uitgeprobeerd. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten (dit geldt voor alle bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems in een speciale maat bijv 210 of 220 lengte of speciale kleur - bijv limited editions). Voor op maat geproduceerde producten geldt geen 30 dagen proefslapen. Deze kunnen na aflevering niet meer worden geruild of geretourneerd.

  • U heeft éénmaal de mogelijkheid aanspraak te maken op onze 30 dagen slaapgarantie.
  • De slaapgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  • Als het artikel beschadigd, bevuild of stuk is, vervalt de garantie van 30 dagen proefslapen en kunnen we de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Op dag van retour verzoeken wij dat het product gedemonteerd klaar staat in originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten). Let op: laat u de boxspring monteren bij levering? Dan kan het zijn dat de vervoerder de verpakking vanuit service oogpunt voor u mee retour wil nemen. Wilt u eerst gebruik maken van de 30 dagen proefslapen dan dient u de vervoerder te vragen om de verpakking dus achter te laten bij u op locatie. 
  • Het ruilen of retourneren van losse toppers is in verband met hygiëne maatregelen niet mogelijk.
  • Gratis producten, bij-producten (dekbed, overtrek, hoeslaken etc) en/of montage- en betalingskosten zullen in mindering worden gebracht op het totaalbedrag dat wordt teruggestort.
  • Eventuele accessoires (dekbedden, hoeslakens etc.) vallen niet onder de slaapgarantie en de verkoopprijs van deze artikelen zal van het totale bedrag dat wordt teruggestort worden afgetrokken.

Vervolgens kunt u gebruik maken van een van onze retouroptie:

Afhaalservice
Uw retourzending wordt opgehaald door onze pakketdienst. De kosten hiervan bedragen €106 incl btw voor de vlakke boxsprings, opbergboxsprings en slaapbanken en €149 incl btw voor de elektrische boxsprings. De retourkosten worden in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons krijgt teruggestort. Wij zullen een afspraak met u maken om de artikelen bij u af te halen.

Verpakking
Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht verzoeken we u om de producten weer stevig te verpakken in de originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten). Om de retourzending soepel te kunnen verwerken, vragen we u een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij te voegen. Zo hebben we direct al uw gegevens bij de hand. Indien u heeft gekozen voor ‘betalen bij levering’ vragen we u om uw rekeningnummer (IBAN) en gegevens op deze bon te vermelden, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. De waardevermindering kan 50% of 100% van de aanschafwaarde bedragen afhankelijk van de staat van het product en de verpakking waarin deze retour is aangekomen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Aansprakelijkheid 
Voordeligslapen is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekrakingen van retour gestuurde artikelen. Voordeligslapen mag wettelijk gezien de waardevermindering van 50% of 100% in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk is teruggekomen. 

Terugbetaling
We doen er alles aan om uw terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken. Wij zullen de terugbetaling binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product op dat moment ook reeds in goede orde retour ontvangen en verwerkt is. Indien u heeft gekozen voor ‘betalen bij levering’ vragen we u om uw rekeningnummer (IBAN) te vermelden bij uw retour, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Heeft u een specifieke vraag over ons verzend- en retourbeleid? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2024 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram