Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 55.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

BIJZONDER VOORDELIG

ONTDEK ALLE ACTIES
30 dagen proefslapen
Betaal online of bij levering
Gratis levering in NL & BE
Direct uit voorraad

Topmatrassen

Prijs

Afmetingen

Tonen
Filter

Filteren

Topmatrassen

Toont alle 9 resultaten

Bent u op zoek naar een topper matras? Dan bent u bij Voordelig Slapen aan het juiste adres. Voor al uw slaapwensen staan wij voor u klaar. Naast al onze populaire en afgeprijsde boxsprings, hebben wij dus ook diverse matrassen die het slaapcomfort zullen verhogen.

Traagschuim of koudschuim matras?

Koudschuim wordt ook wel eens High Resilience (HR) schuim genoemd. Waar veel materialen worden verhit voor het geperst wordt, is dat bij koudschuim niet het geval. Dit zorgt er echter wel voor dat het koudschuim een open celstructuur heeft en dat is op zijn beurt weer goed voor de vochtcirculatie en de ventilatie.

De voordelen van koudschuim:

  • Koudschuim matrassen hebben een hoog comfort.
  • Het koudschuim topper matras heeft een uitstekende ventilatie en luchtcirculatie.
  • Koudschuim geeft geen geur af en is van nature allergievrij.
  • Er is geen of amper sprake van kuilvorming.
  • Koudschuim matrassen hebben een lange levensduur.

Traagschuim wordt ook wel nasa schuim of visco schuim genoemd. Traagschuim heeft een minder open celstructuur. Het schuim bestaat uit allemaal kleine schuimbelletjes. Bij het traagschuim zijn deze belletjes omgeven door een dun vliesje.

De voordelen van traagschuim

  • Het traagschuim gaat zich naar de contouren van uw lichaam vormen, waardoor het bijna vloeibaar aan voelt. Uw lichaam wordt daarom goed ondersteund zonder drukpunten.
  • Het risico van doorliggen is kleiner bij traagschuim matrassen. Hierdoor zijn traagschuim matrassen geschikt voor mensen met gewricht- of rugklachten.

Topper matras 140x200, 160x200 of 180x200

De meest gangbare en populaire formaten zijn de 140x200, 160x200 en de 180x200. Deze passen uitermate goed op uw tweepersoonsboxspring en zorgen voor maximaal slaapcomfort. Daar blijft het alleen niet bij. Wij hebben in ons assortiment namelijk ook nog andere maten voor ondere andere eenpersoonsboxsprings of twijfelaar boxsprings. De topper matrassen 140x200 past uitermate goed bij onze boxsprings van 140x200. Met een topper matras erbij, komt u ’s morgens met een tevreden gevoel uit bed, doordat u zo heerlijk heeft uit kunnen rusten.

Neem ook eens een kijkje in ons overige assortiment. Onze opbergboxspringsboxsprings zonder matras en boxsprings 160x200 zijn namelijk nú extra scherp geprijsd.

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2024 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram