Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 55.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

BIJZONDER VOORDELIG

ONTDEK ALLE ACTIES
30 dagen proefslapen
Betaal online of bij levering
Gratis levering in NL & BE
Direct uit voorraad

Extra lengte

Prijs

Afmetingen

Tonen

Kleuren

Tonen
Filter

Filteren

Extra lengte

Toont alle 8 resultaten

De gemiddelde lengte van Nederlanders ligt ver boven het wereldgemiddelde en dat ervaren wij ook. Vaker komen aanvragen voor extra lange bedden voor mensen van langer dan 1,90 meter. De vuistregel is eigenlijk dat je, je eigen lengte + 20 cm moet nemen bij de keuze van een bed. Niet zo heel gek dus dat de extra lange bedden erg populair zijn, de gemiddelde lengte van Nederlands ligt namelijk boven de 1,83.

Niet alleen lange mensen hoeven te kiezen voor dit type bed, als je de ruimte in je slaapkamer hebt of als je graag veel ruimte in bed hebt is de 180x210 uitvoering een goede oplossing. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte en heb je nog enige bewegingsruimte.

Lange bedden vanaf 140x210 en 140x220

De bedden zijn verkrijgbaar in de formaten 140x210, 160x210 en 180x210 en zijn in een viertal kleuren verkrijgbaar. Onze extra lengte bedden zijn 10 cm langer dan de andere bedden, waardoor het voor lange mensen toch iets prettiger ligt.

De bedden zijn bijzonder luxe voor de prijs die je ervoor betaald. Profiteer nu van de scherpe prijs of probeer eens onze 30 dagen proefslapen garantie.

Andere boxsprings en bedden bij Voordeligslapen.com

Op zoek naar andere bedden, zoals 1 persoons boxspringopbergboxsprings of boxsprings zonder matras? Wij hebben hierin ook een ruim assortiment aan mogelijkheden. Of bekijk hier direct al onze boxsprings. Wanneer u kiest voor Voordeligslapen.com profiteer u van verschillende voordelen en garanties:

  • Geniet van 30 dagen proefslapen op uw nieuwe bed
  • Altijd voordelige boxsprings, zonder verlies van kwaliteit
  • Producten direct leverbaar (want wij hebben een eigen ruime voorraad)
  • Zowel in Nederland als België profiteren van gratis levering

Voldoende redenen om uw XL Boxspring in 140x210, 160x210 of 140x220, 160x220 bij Voordelig Slapen te bestellen. Geniet van proefslapen, zodat u eerst kunt wennen aan uw nieuwe goedkope boxspring.

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2024 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram