Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 15.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Beter, sneller en voordeliger!

Bij Voordeligslapen doen wij het allemaal net even anders. En dat werkt in uw voordeel! Wij geloven namelijk dat echt iedereen het recht heeft om voordelig te slapen en hebben hier dan ook onze missie van gemaakt!


Hoe dan?

Dank zij ons slimme en moderne online concept! Weg met de groothandel, weg met de dure showrooms en grote winkelpanden. Wij produceren zelf en leveren hierdoor direct uit voorraad in heel Nederland en België. We besparen hiermee op onnodige kosten en houden de winstmarge laag. Zo ben jij verzekerd van een boxspring van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

En nog meer voordeel…

Je mag namelijk altijd 30 dagen proefslapen. In een winkel lig je tenslotte maar kort op een bed en kun je nooit echt goed bepalen of dit echt iets voor je is. 30 dagen proefslapen die je in dit geval lekker thuis, in je eigen slaapkamer op je nieuwe boxspring. Zo weet namelijk echt goed hoe de boxspring ligt!

De verborgen kracht van dit alles

Onze ervaren slaapspecialisten natuurlijk! Wij zijn er om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes door middel van persoonlijk advies via de telefoon, chat of e-mail. Dankzij hun jarenlange ervaring kennis en kunde kunnen ze u perfect helpen in de zoektocht naar uw nieuwe bed.

Ruim 15.000 tevreden slapers gingen je voor!

De voordelen van Voordeligslapen op een rij:

  • 85% van onze collectie kunnen wij binnen 5-7 werkdagen af leveren
  • Dankzij ons slimme inkoop proces kunnen wij de scherpste prijzen bieden dit scheelt u zo honderden euro’s op de aanschaf van een nieuwe boxspring
  • De boxsprings worden met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit geproduceerd in Nederland zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.
  • Je mag altijd 30 dagen proefslapen

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2021 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram