Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 55.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Voordeligslapen doet het net even anders

Bij Voordeligslapen doen wij het allemaal net even anders. Wij geloven namelijk dat echt iedereen het recht heeft om voordelig te slapen en hebben hier dan ook onze missie van gemaakt! Weg met de groothandel, weg met de dure showrooms en grote winkelpanden. Wij produceren zelf en leveren hierdoor direct uit voorraad in heel Nederland en België. We besparen hiermee op onnodige kosten en houden de winstmarge laag. Zo ben jij verzekerd van een boxspring van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Ruim 55.000+ tevreden slapers gingen je voor!

We hebben samen met RTL & Wooninspiraties een leuke en leerzame opname gemaakt in onze eigen productie locatie. We geven je een uniek kijkje in onze keuken en beantwoorden veel gestelde vragen. Dankzij onze eigen productielocatie kunnen wij zeer snel schakelen en leveren wij de meeste boxsprings binnen 2-5 werkdagen in Nederland en België!

Echt goed ervaren

Bij ons kun je echt goed ervaren of je gekozen bed goed bij je past. Je mag namelijk altijd 30 dagen proefslapen. In een winkel lig je tenslotte maar kort op een bed en kun je nooit echt goed bepalen of dit echt iets voor je is. 30 dagen proefslapen doe je in dit geval lekker thuis, in je eigen slaapkamer op je nieuwe boxspring. Zo weet jij echt goed hoe de boxspring ligt!

De verborgen kracht van dit alles?

Onze ervaren slaapspecialisten natuurlijk! Wij zijn er om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes door middel van persoonlijk advies via de telefoon, chat of e-mail. Dankzij hun jarenlange ervaring kennis en kunde kunnen ze u perfect helpen in de zoektocht naar uw nieuwe bed.

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2024 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram