Dé snelste beddenwinkel van Nederland
Meer dan 55.000 tevreden slapers!
Klantenbeoordeling: 
9,6
Bekend van tv
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

BIJZONDER VOORDELIG

ONTDEK ALLE ACTIES

De Boxspring

De boxspring is de afgelopen jaren gestegen in populariteit en dit maakt dat het vandaag de dag één van de meest populaire slaapoplossingen van dit moment is. De populariteit van de boxspring is met name te danken aan het comfort van deze slaapoplossing. Maar ook de luxe uitstraling speelt een rol in deze toename.

Hoe ziet een boxspring er uit?

Een boxspring is een slaapoplossing die bestaat uit 1 hoofdbord, 2 onderboxen op pootjes met daarbovenop 2 losse 1 persoons matrassen of 1 geheel matras afhankelijk van het model, de maatvoering en de persoonlijke voorkeur. Het geheel wordt afgemaakt met een topper naar keuze. Dit is een extra topmatras dat bovenop de normale matrassen van de boxspring wordt geplaatst voor maximaal comfort. Je kunt je boxspring bij ons samen stellen naar eigen wens!

Wat is het verschil tussen een bed en een boxspring?

Het grootste verschil tussen beide is dat je bij een boxspring een complete slaap oplossing hebt dus de onderboxen, matras(sen) en het hoofdbord. Waar je bij een bed vaak los een bedbodem naar keuze kiest en daarnaast los een gewenst matras kiest. Boxsprings hebben daarnaast als bijkomend voordeel dat ze standaard wat hoger zijn dan een bed hierdoor is het gemakkelijker in en uitstappen en ook het opmaken van de boxspring gaat erg gemakkelijk.
bekijk onze boxsprings

Hoe stel ik een boxspring het beste samen?

Maatvoering

Je begint eigenlijk altijd bij de maatvoering. Boxsprings zijn namelijk leverbaar in verschillende breedte en lengtematen. De meest voorkomende lengtemaat is 200cm maar het is ook mogelijk om een lengtemaat van 210 of 220cm te bestellen. De breedtematen variëren van 80 of 90cm breed bij de 1 persoons boxsprings tot wel 200cm breed voor een 2 persoons boxspring.

Matras

Heb je de juiste maat gevonden? Dan kies je het matras. Goed om te weten is dat een 120 of 140cm brede boxspring standaard wordt geleverd met 1 heel matras maar vanaf 160cm zijn dit bij de meeste modellen vaak 2 losse 1 persoonsmatrassen. Je kunt er dan optioneel voor kiezen om het model te bestellen met 1 heel matras in plaats van 2 losse matrassen.

De meeste boxsprings op onze website worden geleverd met een 7 comfort zone pocketvering matras. Het voordeel van een 7 comfort zone matras is dat dit een perfecte ondersteuning bied voor het lichaam omdat de zones hier precies op zijn afgesteld. Naast pocketvering matrassen worden sommige modellen geleverd met een matras van Bonell veren. Het grootste verschil tussen een Bonell of Pocket vering zit in de verbinding. Bij een bonellvering zijn de veren allemaal met elkaar verbonden. Bij een pocketvering zitten alle veren juist een apart zakje. Hierdoor bewegen alle veren afzonderlijk van elkaar.

Topmatras

Wil je het echt helemaal goed doen? Dan is een topper de perfecte aanvulling op de boxspring. De toplaag van de boxspring bepaalt in grote mate het comfort en jouw slaapervaring. Dit is tenslotte de laag waar je direct op ligt. Wij bieden hierin 2 verschillende schuimsoorten aan namelijk koudschuim en traagschuim. Koudschuim is stevig materiaal en ligt dus steviger daarnaast ventileert het en voelt het koel aan. Traagschuim is een zacht materiaal en ligt dus zachter het past zich volledig aan aan de contouren van het lichaam, maar voelt wel iets warmer aan?

 

Veelgestelde vragen
over Boxsprings

Toch niet het antwoord op uw vraag kunnen vinden?
Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!
stel een vraag

Zijn jullie boxsprings gemakkelijk zelf te monteren?

De meeste van onze boxsprings zijn zeer gemakkelijk te monteren. U bevestigd het hoofdbord aan de onderboxen. Plaatst de matrassen op de onderboxen en legt daar bovenop eventueel het topmatras indien dit bij uw bestelling hoort. Gemiddeld is dit 10 tot max 15 minuten werk. U heeft hier geen gereedschap of technische kennis voor nodig. 

Wat kan ik het beste kiezen, koudschuim of traagschuim?

De keuze van de topper soort is uiteraard persoonlijk. Het verschil tussen beide is dat koudschuim een stevig materiaal is en dus steviger ligt daarnaast ventileert het goed en voelt het koel aan. Traagschuim is een zachter materiaal en ligt dus zachter. Het wordt ook wel memory foam genoemd omdat het zich volledig aanpast aan de contouren van het lichaam voor een goede ondersteuning.

Kan ik de hoes van mijn matras en/of topper wassen?

De meeste wasmachines zijn namelijk niet gemaakt voor het wassen van een hoes/tijk. Wij adviseren je om de afneembare hoes/tijk van je matras en/of topper, wanneer je dit noodzakelijk acht, te laten reinigen bij een stomerij. Mocht je de hoes toch wassen, doe dit dan op een koud wasprogramma van 30 graden en gebruik geen centrifuge. 

Hoe werkt 30 nachten proefslapen?

De 30 nachten gaan in vanaf het moment van levering van het bed. U heeft vervolgens 30 nachten de tijd om het bed uit te proberen. Mocht het onverhoopt toch niet naar wens zijn dan kun u het bed, in de oorspronkelijke verpakking retourneren. U neemt hiervoor contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@voordeligslapen.com

Voordeligslapen.com op TV

Hebben jullie Voordeligslapen al voorbij zien komen op TV? We hebben samen met Wooninspiraties een leuke en leerzame opname gemaakt in onze eigen productie locatie.

We geven je een uniek kijkje in onze keuken en beantwoorden veel gestelde vragen. Daarnaast zie je de inhoud van onze 7-zone pocketvering matrassen.

Dankzij onze eigen productielocatie kunnen wij zeer snel schakelen en leveren wij de meeste boxsprings binnen 1 dag in Nederland en België!

Ben je er uit?

Weet jij inmiddels wat de perfecte boxspring is voor jou? Ga dan snel naar onze collectie om een keuze te maken

bekijk onze boxsprings
Ben je er nog niet helemaal uit of kun je wel wat hulp of advies gebruiken?
Bel ons op 085 0606770
Chat met ons via onze chatservice

De beste acties van de week

Collectie

Meld je aan

Social Media

Bekend van tv:
Copyright 2024 Voordeligslapen.com
Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram