Boxsprings met extra hoogte voor een hogere instap

Sorteren op:

EXTRA HOGE INSTAP!
De Boxspring Detroit is een parel uit onze collectie. De Boxspring Detroit heeft extra hoge boxen van 30 CM en is beschikbaar in 140x200, 160x200 en 180x200cm.
€1.379,00 €499,00

Hoge Boxsprings van Voordelig Slapen

Met extra hoge boxsprings geniet u van andere maten en een hogere box dan u e wellicht van uw huidige boxspring of bed gewend bent. Bij Voordelig Slapen profiteert u van extra korting op alle hoge boxsprings. Korting die in sommige situaties op kunnen lopen tot wel 70%. De meest populaire maten zijn ook in de hoge boxspring variant beschikbaar. Denk daarbij aan boxsprings van 160 x 200 en boxsprings van 180 x 200

Boxsprings met hoog slaapcomfort

Gemiddeld brengen we meer dan 30% in bed door. Het kiezen voor een bed dat uitermate geschikt is voor uw situatie is van essentieel belang. Kiest u voor de eerste de beste optie, dan kan het zijn dat dit u ontzettend tegen vallen. Zorg er dus voor dat u goed vergelijkt en de juiste keuze maakt voor uw situatie. Houdt daarbij rekening met uw eigen lengte en eventueel van uw partner. Zowel voor hoge boxsprings als voor de lengte en breedte van uw boxspring. 

Hoge boxspring kopen

Als u op zoek bent naar een hoge boxspring voor een goede prijs, maar wel met een hoog slaapcomfort dan bent u bij Voordelig Slapen aan het juiste adres. Bij ons geniet u van zowel hoge kortingen als de beste service. Bij Voordelig Slapen is het namelijk mogelijk om te kiezen voor 30 dagen proefslapen. Zo kunt u uw nieuwe boxspring eerst proberen, voordat u tot aanschaf overgaat.

Wij leveren enkel de beste boxsprings, dus zullen u zo goed mogelijk tevreden stellen. Bij de hoge boxsprings, die vaak mooi staan in de slaapkamer, kan het instappen soms wat lastiger zijn als u minder lang bent. Andersom geeft het juiste extra comfort en gemak met in -en uit bed komen als u wat langer dan gemiddeld bent. 

Meer dan hoge boxsprings

Bij Voordelig Slapen bieden we niet enkel hoge boxsprings aan, u kunt ook bij ons terecht voor de volgende boxsprings en additionele zaken:

Wacht niet te lang en bestel online uw voordelige boxsprings.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x