Retourneren

RETOURAANVRAGEN DIENEN ALTIJD PER MAIL TE WORDEN AANGEMELD BIJ ONZE KLANTENSERVICE: [email protected]

Hieronder treft u de retourvoorwaarden van Voordeligslapen aan. Retourzending is uiteraard alleen mogelijk wanneer u voldoet aan alle voorwaarden. 

30 dagen proefslapen voorwaarden

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft u de mogelijkheid om het bestelde product binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Let op: u kunt het product alleen retourneren als het onder 30 dagen slaapgarantie valt of als het product nog ongeopend in de verpakking zit. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze slaapgarantie, u dient de boxspring wel minimaal 14 dagen te hebben uitgeprobeerd.

  • U heeft éénmaal de mogelijkheid aanspraak te maken op onze 30 dagen slaapgarantie.
  • De slaapgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  • Als het artikel beschadigd, bevuild of stuk is, vervalt de garantie van 30 dagen proefslapen en kan het product niet meer geruild of geretourneerd worden.
  • Op dag van retour dient het product gedemonteerd klaar te staan in originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten).
  • Gratis producten, bij-producten (dekbed, overtrek, hoeslaken etc) en/of montage- en betalingskosten zullen in mindering worden gebracht op het totaalbedrag dat wordt teruggestort.
  • Eventuele accessoires (dekbedden, hoeslakens etc.) vallen niet onder de slaapgarantie en de verkoopprijs van deze artikelen zal van het totale bedrag dat wordt teruggestort worden afgetrokken.

Vervolgens kunt u gebruik maken van een van onze retouropties:

Afhaalservice

Wij kunnen uw retourzending laten ophalen door onze pakketdienst. De kosten hiervan bedragen €82,50 en worden in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons krijgt teruggestort. Wij zullen een afspraak met u maken om de artikelen bij u af te halen.

Verpakking

We verzoeken u de producten weer stevig te verpakken in de originele verpakking (inclusief kartonnen hoekpunten). Om de retourzending soepel te kunnen verwerken, vragen we u een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij te voegen. Zo hebben we direct al uw gegevens bij de hand. Indien u heeft gekozen voor ‘betalen bij levering’ vragen we u om uw rekeningnummer (IBAN) en gegevens op deze bon te vermelden, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Aansprakelijkheid 

Voordeligslapen is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekrakingen van retour gestuurde artikelen. Voordeligslapen mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk is teruggekomen.

Terugbetaling

We doen er alles aan om uw terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken. U ontvangt de terugbetaling in ieder geval binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw retour. Indien u heeft gekozen voor ‘betalen bij levering’ vragen we u om uw rekeningnummer (IBAN) te vermelden bij uw retour, zodat we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Heeft u een specifieke vraag over ons verzend- en retourbeleid? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x